Over Romeo

Trendwatcher en groenstylist Romeo Sommers is een zeer creatieve geest met een verfrissende kijk op (groen)trends. Hij heeft een tuinbouw, bloemisterij, marketing en bedrijfskundige achtergrond. Romeo werkte eerder als bloemist, medewerker bij kwekers, bij tuincentra, groothandel, importeur, inkoper en collectioneur, productontwikkelaar en als presentator op landelijke TV. Zo presenteerde hij ‘De Bloemenoverval’ bij SBS6, waar deelnemers werden verrast met een bloemenmetamorfose. In binnen-en buitenland wordt Romeo regelmatig uitgenodigd om trendlezingen te geven.

Met Green Your Day wil Romeo mensen stimuleren om zelf aan de slag te gaan met planten en bloemen. Zijn missie: iedereen laten ervaren hoe leuk het is om met bloemen en groen te werken. Romeo is er namelijk van overtuigd dat iedereen groene vingers heeft.

Door middel van inspiratietips en miniworkshops op de website van Green Your Day, de maandelijkse Inspiratiebrief en via Facebook laat Romeo zien hoe je zelf de mooiste creaties met groen kunt maken voor in huis of op het terras of balkon. Ook geeft hij regelmatig demonstraties bij beurzen en grote tuincentra.

Kijk ook op www.byromeo.nl