Wat een enthousiaste reacties hebben we gekregen op de Margriet ‘Happy Days’ workshops bij Capi Europe in Tilburg en bij Florensis in Hendrik-Ido-Ambacht. Het was ook echt enorm gezellig, vond Romeo Sommers die de workshops gaf. Niet alleen werden er prachtige creaties gemaakt, de deelneemsters kregen ook een interessante rondleiding op plekken waar je normaal gesproken als consument niet komt.

Hier een greep uit de reacties die we kregen van deelneemsters aan de workshops:

Ingrid: Het was zeker een top dag, heb er echt van genoten samen met Natasja !! En m’n creatie staat mooi te pronken

Valeria: Bedankt voor deze onvergetelijk dag Romeo Sommers! Het was geweldig om workshop met jou te beleven in de schitterende verjaardag omgeving van Florensis. Tot ziens!

Marianne: wat een geweldige dag !!leuke zet van ons met bus en trein, dachten een klein potje !met heel veel dank aan Tineke , die ons helemaal naar Alphen heeft gebracht !! wij komen beslist terug !! groetjes van de trein meisjes!!

Mayke: Leuk filmpje van een gezellige, interessante en creatieve middag samen met Ellen.

Natasja: Bedankt voor de heerlijk dag. Zeker aan te raden om dit nog een keer te doen. De rondleiding was geweldig!

Fotoimpressie:
De workshops smaken naar meer! We gaan voor het najaar dan ook nieuwe workshops plannen waarbij we zoveel mogelijk rekening willen houden met ieders wensen. Daarom vragen we je om onze enquête in te vullen. Onder de deelnemers verloten we een leuk boek: ‘Wild plukken, eetbare planten’

Naar de enquête:
Klik hier voor de enquête