Van 23 t/m 29 november waren de Bossche Brabanthallen omgedoopt tot Margriet Winter Fair. Voor zo’n 80.000 bezoekers, met name vrouwen, een gezellige start van de winterperiode. Door de centrale ligging van de Green Your Day stand werden 7 dagen lang evenzoveel vrouwen gestimuleerd om zelf aan de slag te gaan met planten en bloemen. Romeo Sommers gaf dagelijks meerdere workshops en demonstraties.

Wissel van het seizoen
Omdat je samen sterker staat dan alleen, werkt Green Your Day tijdens Margriet Winter Fair met meerdere partijen. Zo is er in stand aandacht voor de Royal Flora Holland campagne ‘Wissel van het seizoen’. Met planten bij je voordeur zorg je namelijk voor een warm welkom. Ook in de herfst zijn er prachtige bloeiende en groene buitenplanten verkrijgbaar. De Green Your Day stand inspireert om jaarrond een gezellige entree bij de voordeur te creëren want elk seizoen heeft buitenplanten die passen bij de verschillende jaargetijden!

Ervaar wat groen voor doet
In de Jungle Room, gebouwd in samenwerking met Lechuza en Air so Pure, kunnen de bezoekers even aan de drukte van de beursvloer ontsnappen en zich ontspannen. Een zen-moment, lopend door een jungle van groene, luchtzuiverende planten. Naar wat blijkt ook een uitgelezen locatie voor een selfie.

Totaal beleving
Green Your Day heeft in haar stand op de Groenplaats een gezamenlijke presentatie geboden dat bijdraagt aan een positieve totaalbeleving voor de consument. Voor o.a. Royal Flora Holland, Lechuza, Air So Pure, Proeftuinen van Holland, HBX deco, Amigo Plant, Sakata, 4Seasons Outdoor, DCM, Anthura, Baltus, Tea by Me, Special Plants, Intenz, Van der Salm, Kolster B.V., Inca Orchids, Tuincentrum Leurs en Summer Flowers was het een unieke mogelijkheid om producten onder de aandacht te brengen en/of nieuwe concepten te testen.