Omroep Brabant omschreef het treffend: “Heel veel groene vingers en hippe tuingadgets op Tuinidee in Den Bosch”. Deze tuinbeurs mag dan al 25 jaar ‘oud’ zijn, de organisatie stond dit jubileumjaar open voor nieuwe ideeën waardoor ook een jonger publiek zich aangetrokken voelde. Terug te zien in de Green Your Day stand, voor 4 dagen een Green Truck Festival terrein.

300m2 inspiratie
In samenwerking met TuinZaken, TuinBranche, Coppelmans, Lechuza, Florensis, WWOO, Esschert Design, Arie Bouman, Fruithof, G.J. Stijf, Boretti, PUUR, Capi, Stolk, Kek Kamperen en Pook hebben we van 16 t/m 19 februari een deel van de BrabantHallen in ’s-Hertogenbosch omgebouwd tot een Green Truck Festival terrein. Ja, er waren heerlijke (groene) smoothies verkrijgbaar, maar de alom bekende trucks en bakfietsen kregen nu een inspirerende functie.

TuinIdee Green Your Day TuinIdee Green Your Day

Stadse tuintjes en balkons
Op TuinIdee zijn ook altijd fantastisch aangelegde siertuinen te bezichtigen. Maar wat als je een stadse tuin hebt? Of enkel een balkon? Op ons Green Truck Festival terrein lieten we aan de hand van kleine tuintjes zien hoe je de trends, gezien in de grote tuinen, kan toepassen op je terras. Bekijk anders dit filmpje waarin ik Angenita van Koffietijd uitleg hoe ze middels een grote schaal een moestuin kan maken voor op haar balkon.

Demonstraties
Maar wat ik eigenlijk het allerleukste vind van een beurs als TuinIdee? Dat ik u persoonlijk ontmoet! Liefhebbers van mijn inspiratiefilmpjes en volgers op social media. Op een beurs is er altijd ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Meestal terwijl ik een workshop geef of een demonstratie houd. Zo ook tijdens deze beurs waar ik tevens veel nieuwe mensen heb geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan. Immers, iedereen heeft groene vingers!

TuinIdee Green Your Day TuinIdee Green Your Day

Groeten,

Romeo