Voor bedrijven

Wat kan Romeo voor u betekenen?
Trendwatcher en groenstylist Romeo Sommers is een zeer creatieve geest met een verfrissende kijk op (groen)trends. Hij heeft een tuinbouw, bloemisterij, marketing en bedrijfskundige achtergrond. Romeo werkte eerder als bloemist, medewerker bij kwekers, bij tuincentra, groothandel, importeur, inkoper en collectioneur, productontwikkelaar en als presentator op landelijke TV. Zo presenteerde hij ‘De Bloemenoverval’ bij SBS6, waar deelnemers werden verrast met een bloemenmetamorfose. In binnen-en buitenland wordt Romeo regelmatig uitgenodigd om trendlezingen te geven.

Enthousiast geworden en wil je Romeo uitnodigen voor een demonstratie? Of heb je interesse in een workshop op locatie? Met plezier laat hij jou en je collega’s, vrienden of relaties ervaren dat je zelf heel eenvoudig met bloemen en planten de mooiste creaties maakt voor je woonkamer, terras of balkon.

Of wil je ‘verleiding’ toevoegen aan je showroom of winkelvloer? Samen met de beste groenstylisten uit het land is Romeo in staat om in een korte periode en onder hoge tijdsdruk jouw locatie volgens de laatste trends en commerciële inzichten te stylen en de juiste beleving voor de beoogde doelgroep te geven.

Wil je meer informatie? Dan kan je ons van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereiken via 06 – 38232422. Een mail sturen naar info@greenyourday.nl kan natuurlijk ook!