Samen met jullie Nederland groener maken, dat is altijd mijn drijfveer geweest. Daarom heb ik ook zo enorm genoten van de workshop die ik deze week gaf bij Capi Europe in Tilburg. Wat waren de deelneemsters enthousiast bezig met hun terrascreatie! Het is altijd geweldig om te zien als iemand helemaal trots naar het eindresultaat kijkt van een zelfgemaakte creatie. Daar word ik ook heel blij van.

Trots
De deelneemsters kregen eerst een rondleiding in de fabriek van Capi Europe. Ik wilde graag laten zien wat voor prachtig bloempotten daar gemaakt wordt. Op en top Nederlandse producten die naar alle uithoeken van de wereld geëxporteerd worden. Daar mogen we best trots op zijn. Het was even afwachten of zo’n rondleiding gewaardeerd zou worden. Want iedereen komt toch vooral om zelf creatief aan de slag te gaan. De reacties waren echter enorm positief en er werden veel vragen gesteld tijdens de rondleiding. Sommigen waren niet weg te krijgen bij de robotmachines die de Tutch!-potten maken. De deelneemster gaven de workshop een rapportcijfer 9,5 en daar ben ik natuurlijk enorm trots op! Het was een succes en zeker voor herhaling vatbaar!

Libelle zomerweek
Tijdens deze workshop zag ik weer eens wat planten en bloemen met mensen doen. De dames die meededen, werden helemaal blij van de prachtige kleuren van de bloeiende planten waarmee we de Tutch!-pot hebben gevuld. Dat brengt me bij de Libelle Zomerweek, waar ik dit jaar ook veel bloemen en planten naartoe ga brengen. Het is de 20e editie van de Libelle Zomerweek en daarom gaan we het evenement én haar bezoekers in de bloemetjes zetten. Dat doe ik samen met Dini Holtrop, de Nederlands Kampioen bloemsierkunst die ons land vorige maand vertegenwoordigde tijdens het Europees kampioenschap in Genua. We gaan er een feestje van maken op het Almeerderstrand in Almere. Kom je ook langs bij de Green Your Day-stand? Dat zou ik erg gezellig vinden.

Flowertrails
Wil je ook een keer deelnemen aan een van mijn workshops? Op 16 juni geef ik opnieuw een workshop bij Capi Europe in Tilburg. We gaan dan een mooie botanische pot maken. En de dag erna, op 17 juni, gaan ik met deelnemers een mooie Ibiza-creatie maken in de sfeervolle bloementuin bij Florensis in Hendrik-Ido-Ambacht tijdens de Flowertrails. Tijdens dit evenement laten veredelaars van planten en bloemen hun beste en nieuwste planten zien aan de professionele markt. Normaal gesproken kun je als consument hier helemaal niet komen, dus dit is een unieke kans. Voorafgaande aan de workshop krijg je een rondleiding in de kassen van Florensis waar wordt uitgelegd hoe nieuwe plantenrassen ontstaan.
En dan ga ik ook nog naar de Chelsea Flower Show om inspiratie op te doen over de laatste trends. Zoveel leuke dingen in het vooruitzicht deze maand. Ik hoop ook jou tegen te komen!

Aanmelden voor de workshops?

Klik hier voor de workshop bij Capi
Klik hier voor de workshop tijdens de Flowertrails