Tijdens het Margriet Winter Festival, van 18 t/m 24 november 2016 in de Utrechtse Jaarbeurshallen, kan je in een feestelijk, winters decor een dag lang genieten van o.a. workshops, optredens en modeshows. Vanzelfsprekend is Green Your Day ook van de partij.

Voor het 4e jaar ben ik namelijk de drijvende kracht achter de Margriet Groenplaats. Het is dan ook fantastisch om samen met kwekers, veredelaars en (potten)leveranciers de entree naar Hal 3 om te bouwen tot een grote inspirerende groene ruimte. Om de bezoekers, 495028313ruim 80.000 in totaal, te stimuleren om zelf aan de slag te gaan met planten en bloemen. De Margriet Groenplaats wordt door Green Your Day ingericht met feestelijk gedekte tafels en binnen- en buitenideeën voor de feestdagen. Samen met Dini Holtrop (Nederlands Kampioen bloemsierkunst) en andere stylisten, laat  ik zien hoe je zelf thuis mooie kerstdecoraties met groen kunt maken, volgens de laatste groen- en kersttrends. Zo is dé trend van 2016 de geurende kerstkrans. Benieuwd hoe je deze maakt? Kom naar het Margriet Winter Festival , bezoek de demonstraties en workshops en ervaar hoe eenvoudig en leuk het is om met groen en decoratiemateriaal om te gaan. Natuurlijk vind je hier ook de mooiste materialen om zelf je huis, tuin, balkon of terras in de juiste feestsfeer te brengen.

Win vrijkaarten
Zin in een dag vol winterse gezelligheid? Houd de komende weken onze Facebook pagina goed in de gaten en maak kans op 2 vrijkaarten voor een onvergetelijke en inspirerende dag! Laat het maar lekker regenen of stormen, want op de Margriet Groenplaats zit je behaaglijk droog. Overdekt, maar altijd met een buitengevoel. Hopelijk zie ik je dan!

Groeten,
Romeo